Zaterdag 16 december 2017

Het was een gezellige middag. We hebben lekker genoten, gedanst, gezongen, getekend, gerapt, geschilderd, film gekeken, gesprongen etcetera!

We hebben een aantal sportieve winnaars van de loterijen en natuurlijk de rapbattle!

De winnaar van de Nieuwjaarswens, Denice Koeiman, heeft 50 euro gewonnen! Gefeliciteerd.

“Mijn nieuwjaarswens voor 2018 is dat mijn zoontje zijn rust vind en niet meer met zichzelf in de knoop zit en dat mijn dochtertje ook gelukkig mag worden na dit zware jaar. Zelf hoop ik dat al mijn pijnen overgaan, zodat ik meer met mijn kinderen kan doen en geen nee meer hoef te zeggen door de pijn”

Team Festival wenst Denice en haar kinderen alle geluk toe in goede gezondheid. Tot bij een volgende editie, Denice!

 

Zaterdag 16 december 2017 was de eerste editie van Festival Kleur.

Eva Skeete McLeed

Singer/songwriter die verschillende vibes mixed.

Afbeeldingsresultaten voor eva skeete mc leed

Tery West

Tery West is een 17-jarige artiest uit Almere. Hij maakt verschillende soorten Engelstalige muziek, van straatrap tot R&B. Hij gebruikt zijn leven en alles wat hij hierin meemaakt als inspiratie. Belangrijk bij hem is dat hij zijn tracks op gevoel maakt. Met zijn muziek en levensstijl wil hij Suriname, het geboorteland van zijn ouders, representen . Zijn droom is om nadat hij de Nederlandse muziekgame heeft verovert de top in Amerika te bereiken en een Grammy winnen. Op deze wijze wil hij Suriname op de kaart zetten.

Youssou Ngom

Senegalese Djembe/Sabar speler

Mira Ticheler

Beeldend kunstenaar

Profielfoto van Mira Ticheler

Imro Ritfeld

Entertainer  Speedy Bubbling

Sensei Paul

Martial Arts

Jeritza Renata Toney, geboren op maandag 13 september 1965 te Den Haag. Als klein meisje genoot ze ervan om te zien hoe mensen genoten van haar vader als hij tijdens feestjes binnenkwam. De positiviteit en energie die haar vader teweeg bracht wil zij ook geven. Op mijn 15e had ze haar eerste grote optreden en voelde zij zich On Top Of The World: een gevoel dat ze voor altijd wil blijven ervaren. Haar gitaar en zij zijn sindsdien onafscheidelijk.