Zondag 15 september 2019 van 13 tot 15 uur

Gezocht! Kinderen die van springen houden!

Festival Kleur organiseert de eerste SPRING!-editie met OPENLUCHT KINDERDISCO! Het is de bedoeling dat 100 kinderen tussen 4 en 12 jaar springen, dansen én plezier hebben voor VERDRAAGZAAMHEID. Het is belangrijk verschillen te omarmen en te accepteren. Je mag springen op jouw eigen manier! Dus neem jouw springtouw, trampoline of iets anders mee! Tijdens de OPENLUCHT KINDERDISCO is er ook de mogelijkheid om te genieten van andere leuke en lekkere dingen: springkussen, limonade, snacks, schminken, kinderbingo en diverse (creatieve) demo’s/workshops. Trek daarom je springschoenen of sokken aan en kom (ook op blote voeten) op 15 september 2019 tussen 13 en 15 uur naar het Homeruspark in Almere Poort én ‘SPRING’ mee voor VERDRAAGZAAMHEID! (Groot)ouders mogen natuurlijk ook meeSPRINGEN!

Waarom Verdraagzaamheid?

SPRING! is de 3e editie van het cross-over project festival KLEUR. Het project is uitgegroeid tot een ontspannen en kleurrijk ‘Gezinsfeest’. Dit kon alleen maar dankzij de medewerking van iedereen en vooral doordat iedereen ‘verdraagzaam’ met elkaar omging. Elk jaar prikkelen wij de bezoekers om via een centraal thema, anders te denken en te kijken naar ‘Anders Zijn’. Wij willen daarom met kleinschalige ontmoetingsactiviteiten meer verdraagzaamheid stimuleren. Hoe meer verdraagzaamheid, hoe meer multiculturele gezelligheid. De mantra voor onze activiteiten is dan ook ‘Klein én Fijn’.  

SPRING! biedt ook een Open Podium voor Streektalenten op allerlei gebieden (zang, dans, theater, kunst, acrobatiek etc.).